VIP-behandeling: Hulp op maat

VIA - Hulp op maat


VIA is onafhankelijk. Bij VIA heeft u een VIP-status. Wij maken dat waar.

VIA is een bureau dat inspeelt op uw persoonlijke behoeften op het gebied van leer- en gedragsproblemen.
Wij zijn geen tovenaars, maar luisteren goed naar wat u nodig heeft en sluiten hierbij aan: We spelen soepel in op nieuwe situaties. Uw kind, uzelf, heeft een afgestemde en specifieke, persoongericht begeleiding nodig en geen standaardpakket.

Uw hulpvraag wordt heel persoonlijk behandeld.
Uw kind staat centraal in de begeleiding. VIA wil niet gebonden zijn aan instanties, verplichte protocollen. Er komen geen vermeldingen in medisch dossiers. Een diagnose is niet nodig.
We gaan in goede samenwerking met u de problemen aanpakken.
We leveren maatwerk dat precies aansluit bij wat u zelf of uw kind nodig heeft.

Wij bepalen met u de hulpvraag en gaan aan het werk daarmee. U krijgt ons plan te horen en het aantal gesprekken dat ervoor nodig is. Zo weet u waar u aan toe bent, mocht u geen vergoedingen krijgen of wensen.

VIA......een weg samen

VIA - Hulp op maatDeze zin vat onze visie op begeleiding kort samen. Het is ons motto, onze manier van werken. Het woord VIA betekent "weg" en is symbolisch voor onze manier van werken:
  • samen een weg bepalen
  • samen een uitgestippeld traject gaan
  • blijven volgen en bijstellen wat nodig is


E-mail deze pagina

Autisme Spectrum Stoornis

VIA heeft een jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd in de begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. We zoeken met u naar praktische oplossingen speciaal voor uw kind, voor uw situatie.

Ontwikkeling

Ieder mens ontwikkelt zich tijdens zijn hele leven. Kinderen doorlopen verschillende fasen van ontwikkeling. Het tempo waarin dit gebeurt verschilt soms. De mogelijkheden om je te ontwikkelen verschillen ook.
Lees verder